Popescu Piedone, mesaj pentru Coaliție: A VENIT VREMEA SĂ VĂ STING LUMINA!

Piedone face un apel la liderii PSD și PNL să vadă problemele reale cu care se confruntă românii

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone sursa foto pag de FB

Cristian Popescu Piedone, care și-a anunțat intenția de a candida la Primăria Capitalei, face un apel la liderii Coaliției să vadă realitatea din țară. Potrivit lui Popescu Piedone, românii o duc din ce în ce mai greu din cauza scumpirii produselor alimentare, a creșterii ratelor bancare, majorării taxelor și impozitelor.

Cristian Popescu Piedone : Dar… credeți-mă că ÎN ȚARĂ E JALE! DĂRILE percepute de palatele voastre, RATELE contractate din nevoile vieții, MÂNCAREA cea musai necesară, NAVETA, GRĂDINIȚA și ȘCOALA COPIIILOR… atârnă tot mai greu în casele cetățenilor pe care vă prefaceți că vreți să-i ajutați!

Popescu Piedone sugerează că oamenii vorbesc că liderii aflați la guvernare nu sunt preocupați de nevoile lor și pentru a le rezolva problemele. Piedone susține că nu se lasă impresionat de cei care îl înjură pe Facebook sau de persoanele care îi fabrică dosare, el rămânând mereu doar în slujba cetățeanului. La finalul postării de pe Facebook, Piedone are de transmis și un mesaj care ar trebui să dea de gândit . ” La epilog, vă spun doar că… A VENIT VREMEA SĂ VĂ STING LUMINA”, transmite Piedone.

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone

„Domnilor, vorbește lumea străzii că multă apă s-a scurs pe Dâmbovița de când v-ați apucat să faceți doar… NIMIC. Pe strada pestriță, domnilor, oamenii și-au pierdut zâmbetele în probleme și-n calcule de trăi. Dimineața și seara și oricând urlă orologiul, pe stradă pestriță… omul suspină și duce acasă povara nepriceperii voastre! De acolo, din palate, poate că țara se vede ca-n publicitatea pe care o plățiți cu vârf colo și dincolo! Dar… credeți-mă că ÎN ȚARĂ E JALE! DĂRILE percepute de palatele voastre, RATELE contractate din nevoile viețîi, MÂNCAREA cea musai necesară, NAVETA, GRĂDINIȚA și ȘCOALA COPIIILOR… atârnă tot mai greu în casele cetățenilor pe care vă prefaceți că vreți să-i ajutați! Înjurați-mă și urlați în gura mare că vorbesc în dorul lelii ca să-mi fac campanie electorală! Scrieți-mi pe Facebook că sunt pușcăriaș, că… așa mai departe!

Trageți în mine cum puteți, fabricați-mi câte dosare vreți! CÂTĂ VREME TRĂIESC, VOI FI DOAR ÎN SLUJBA CETĂȚEANULUI! ȘI ÎI VOI FI MEREU… PORTAVOCE! De voi, domnilor, nu mă doare nici măcar în cot! Vă știu pe toți… Pe destui… PUTEREA V-A ÎMBĂTAT ȘI V-A ȘTERS RAȚIUNEA ȘI SPIRITUL DE ȚARĂ!

Și parte dintre înaintașii voștri s-au crezut împărați nemuritori! Dar… au sfârșit blamați, ștampilați invers! Vă scriu că să vă reamintesc că anul este lung… Că după vară vine toamna mereu… Și pentru o iarnă caldă… aveți nevoie de mult, mult, mult combustibil adecvat! La epilog, vă spun doar că… A VENIT VREMEA SĂ VĂ STING LUMINA!”, transmite Piedone.

Popescu Piedone a realizat un sondaj unde bucureștenii pot vota candidatul la Primăria Capitalei