Prințul Harry și Ducesa Meghan (Virgin Radio)

Prinţul Harry şi Meghan Markle au fost invitaţi să participe la încoronarea regelui Charles III. Cuplul, care a plecat în Statele Unite în 2020, nu a anunţat încă dacă va face deplasarea în Marea Britanie, potrivit ziare.com.

Potrivit unui purtător de cuvânt al celor doi , Prinţul Harry „a primit recent un e-mail de la biroul Majestăţii Sale în legătură cu încoronarea” lui Charles, în vârstă de 74 de ani, care urmează să aibă loc pe 6 mai.

„O decizie imediată cu privire la prezenţa ducelui şi a ducesei nu va fi comunicată din partea noastră în acest stadiu”, a spus purtătorul de cuvânt. Revenirea ducilor de Sussex în Marea Britanie pentru a participa la încoronare a făcut obiectul multor speculaţii în presa britanică în ultimele luni, după atacurile virulente ale cuplului la adresa familiei regale. Harry, în vârstă de 38 de ani, şi-a lansat la începutul lunii ianuarie cartea de memorii „Rezervă”, în care îşi povesteşte anii adolescenţei marcaţi de droguri şi alcool şi detaliază ruptura de tatăl său, regele Charles III, şi de fratele său William. Din nou, sâmbătă seară, ducele de Sussex a făcut noi mărturisiri în cadrul unui interviu cu doctorul Gabor Maté, difuzat pe internet. El a explicat că s-a simţit întotdeauna „puţin diferit” de restul familiei regale britanice, mărturisind că, după ce a crescut într-o „familie dezbinată”, face tot posibilul să nu transmită „traumele” copiilor săi, Archie 3 ani, şi Lilibet, de 1 an.Harry şi Megan s-au întors în Marea Britanie doar în rare ocazii de la plecare din 2020, inclusiv pentru a participa la înmormântarea Reginei Elizabeth II în septembrie.

Alertă într-o comună din județul Dolj din cauza şacalilor