Un gălățean și-a pus în pericol vecinii (VIDEO)

Pompierii au reușit să stingă flăcările și nu au existat victime. Pagube sunt la trei apartamente cărora le-au fost afectate ușile de la intrare și tencuiala

Un gălățean și-a incendiat apartamentul de patru ori, punându-și în pericol vecinii din blocul în care locuiește, anunță Mediafax.

Ultimul incendiu din seria celor patru a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când pompierii au intervenit la fața locului cu două autospeciale și un echipaj SMURD de la Detașamentul de Pompieri Galați. Din pricina fumului gros, pompierii au evacuat opt persoane din apartamentele aflate în imediata apropiere, încă douăzeci de locatari părăsind imobilul de bună voie, de frica deflagrației.

Imagini ISU Galați

Pompierii au reușit, în cele din urmă, să stingă flăcările. Nu s-au înregistrat victime. Cu toate astea, pagube materiale au fost înregistrate la trei apartamente cărora le-au fost afectate ușile de la intrare și stratul de tencuiala din jurul tocului. Nici instalația electrică de pe casa scării nu a scăpat intactă, însă.

Din declarațiile pompierilor, răspunzător pentru noul incendiu ar fi un gălățean care locuiește în acel imobil, acesta fiind la al patrulea incindent de acest fel, vecinii bănuind că acțiunile sale sunt intenționate.

Recidivă în alt bloc gălățean

La mijlocul lunii noiembrie, alte 25 de persoane erau evacuate în cursul unei dimineți de duminică, dintr-un alt bloc gălățean în care izbucneau flăcările.

Pompierii erau chemați la fața locului să stingă incendiul și scoteau o femeie cu vârsta aproximativă de 60 ani, ce prezenta intoxicație cu fum, aflată, de asemenea, în stop cardio-vascular. În ciuda eforturilor și a manevrelor de resuscitare, femeia deceda la scurt timp.

Citește și: La Galați va fi mai frumos ca-n Grecia sau Maldive