Victor Ponta / Foto: Facebook

Ponta: Nu îl vom vota pe domnul Orban

La un moment dat, Victor Ponta ar fi fost numit „pisicuț”. Cam asta e impresia pe care ne-o dă și acum, după toate cele întâmplate. Ba se ceartă și se spurcă cu PSD-ul, ba îi vinde voturi, ca mai apoi să-i ridice în slăvi. „(…)dacă PSD-ul vrea, se fac anticipate, dacă nu, nu se fac”, a declarat astăzi Ponta, după ce-a ieșit mândru de isprava sa de la consultările cu președintele Klaus Iohannis, unde s-a prezentat cu formațiunea parlamentară PRO Europa, pe care o și conduce.

Citește și: Negocierile cu PSD au venit la pachet cu Ponta

Nu îl vom vota pe domnul Orban. Până și liberalii s-au convins să nu îl mai voteze. Ar fi total ilogic și ridicol, ca după ce nu l-am votat în noiembrie, să-l votăm în februarie. Exact ca în noiembrie 2019, nu participăm la o numire care nu are scopul prevăzut de Constituție.  În acest moment, PSD fără noi și alte partide deține majoritatea în Birourile Permanente Reunite. Calendarul depinde de decizia reprezentanților PSD. Dacă vrea PSD-ul se fac anticipate, dacă nu, nu.”

Remus Pricopie, susținut de PSD și PRO România

Așadar, Ponta a dat asigurări că nu va vota în veci un guvern condus de Orban, declarând cum că i se pare ridicol să-l mai voteze cineva pe acesta, de vreme ce nici liberalii nu o mai fac.

Citește și: Orban se chinuie să facă curățenie după PSD

Reamintim că Victor Ponta a ales să îl susțină pentru funcția de premier pe Remus Pricopie, la unison cu cei din PSD.

#News