RAJA Constanța: Fanfara “Muzica Apelor” va oferi cadouri muzicale de neuitat constănțenilor

Cei 25 de instrumentiști constănțeni vor oferi un program muzical special cu ocazia sărbătorilor de iarnă,

Conducerea companiei RAJA Constanța anunță că în cursul lunii decembrie vor avea loc o serie de manifestări dedicate locuitorilor județului Constanța, fanfara “Muzica Apelor” urmând să ofere cadouri muzicale de neuitat în zile de sărbătoare. Potrivit reprezentanților companiei, în luna decembrie, poate cea mai așteptată lună din an, fanfara “Muzica Apelor” va fi cea care va da tonul veseliei pe portative, 25 de instrumentiști constănțeni urmând să ofere un program muzical de excepție. Astfel, publicul de toate vârstele este invitat să petreacă timpul liber pentru a asculta mai multe concerte din care nu va lipsi muzica tradițională, specifică sărbătorilor de iarnă, acompaniată de celebre valsuri și marșuri militare.

Vibrația alămurilor va răsuna în spațiul unor centre comerciale din oraș, dar și în aer liber, la Târgul de Crăciun, amenajat în acest an în parcul de la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” (TNOB) din municipiul Constanța

Concertele Fanfarei “Muzica Apelor” vor începe vineri, 9 decembrie, la ora 16.00, în incinta Vivo Shopping Center, urmând să continue sâmbătă, 10 decembrie, ora 16.00, la Târgul de Crăciun (TNOB). Concertele vor continua duminică, 11 decembrie 2022, ora 16.00, la Galeriile Comerciale Tom-Carrefour și respectiv vineri, 16 decembrie 2022, ora 16.00. Iubitorii muzicii sunt așteptați sâmbătă, 17 decembrie,  ora 16.30 la Târgul de Crăciun (TNOB) și respectiv duminică, 18 decembrie 2022, ora 16.00 , la Vivo Shopping Center.”

„Fanfara constănțeană excelează prin muzica pe care o promovează. La fiecare concert, refrenele de odinioară, din repertoriul național și internațional, pătrund cu duioșie în sufletele oamenilor, artiștii reușesc să redea zâmbetul pe buzele tuturor și să impresioneze audiența prin măiestria interpretării”, a comunicat compania RAJA Constanța.