Horoscop azi, duminică 6 noiembrie 2022

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Aspectul celest determinant al zilei este efectuat de opoziția lui Venus de pe Scorpion cu Uranus, în retrogradare, de pe Taur. Acest unghi astral ne vorbește de: instabilitate, stranietate, infidelitate, vulgaritate, inconstanță, excentricitate, iritabilitate, radicalism și iresponsabilitate.

BERBEC

Astrele vă relevă cumva mai dedați patimilor și pasiunilor romantice! Vi se mai poate ivi și o surpriză cam neplăcută când vine vorba de bani, de resurse!

TAUR

Din păcate, aștrii zilei vă relevă o zi cam dificilă și fluctuantă în viața de cuplu, maritală! Mai puteți reliefa și un comportament mai excentric și răzvrătit!

GEMENI

Ar fi recomandat să fiți ceva mai grijulii cu sănătatea! La locul de muncă vi se pot prezenta unele tensiuni în relația cu o colegă mai tânără! Mai puteți resimți și o stare emoțională cumva mai agitată, frământată!

RAC

Fiți ceva mai sensibili, tandri și afectuoși în relația cu persoana iubită! Nu este o zi cu noroc pentru speculații financiare! Un prieten destul de apropiat dumneavoastră poate avea parte de unele necazuri mai stranii!

LEU

Puteți întâmpina unele probleme semnificative în relația cu o femeie mai tânără din familie! Nu este o zi fastă pentru schimbări de ordin estetic în casă. Vi se mai pot reliefa și unele turbulențe profesionale!

FECIOARĂ

Este posibil să primiți o veste mai neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără! Încercați să fiți ceva mai sinceri și sensibili în comunicare. Ar fi indicat să nu optați pentru decizii mai radicale sau doar mai controversate în această zi!

BALANȚĂ

Evitați să vă dezlănțuiți în cheltuieli extravagante! Vi se mai arată și un risc ceva mai semnificativ de accidente sau incidente cumva mai curioase, deci fiți ceva mai grijulii!

SCORPION

Astrele vă prezintă cumva mai capricioși, superficiali și hipersensibili! Puteți avea parte de un conflict spontan în viața maritală! Nu este o zi pozitivă pentru afaceri și tranzacții majore!

SĂGETĂTOR

Nu ar fi indicat să vă implicați în escapade sau aventuri sentimentale mai controversate în această zi! Nu este o zi de bun augur pentru munci ori treburi domestice!

CAPRICORN

Vi se pot ivi unele neînțelegeri sau chiar certuri în relația cu o prietenă mai tânără! În viața romantică puteți avea parte de unele evenimente cumva mai turbulente și ciudate!

VĂRSĂTOR

Puteți atrage adversitatea unei femei mai tinere cu un statut social excelent! Fiți ceva mai ponderați și diplomați în relația cu șefii! Vi se mai poate reliefa și un necaz neașteptat legat de mediul familial!

PEȘTI

Aveți parte de o zi cam nepotrivită pentru drumuri și călătorii mai lungi! Puteți primi și o veste mai neplăcută despre ori de la o femeie mai tânără de la mare depărtare! Nu aveți o zi fastă pentru călătorii!

Horoscop HashtagNews