Bărbat arestat după ce a răpit o persoană pe care a vrut să o înece în Dunăre

Bărbatul a fost bătut crunt.

Trei bărbați din Caraș Severin au bătut o persoană, au închis-o în portbagaj după care au transportat-o pe malul Dunării unde unul dintre atacatori a încercat să o înece. În urma mai multor percheziții, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin au arestat un bărbat și fac cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, tentativă la omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, potrivit digi24.ro.

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru alte două persoane fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru tentativă la omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2022 cele trei persoane au pândit sosirea unui bărbat la imobilul în care locuiește și l au atacat. Bărbatul a fost bătut, fiind închis în porbagajul autoturismului celor trei.”Persoanele bănuite ar fi transportat persoana vătămată pe marginea fluviului Dunărea, unde una dintre acestea ar fi încercat să o înece, ţinând-o cu forţa cu capul în apă”, precizează IGPR. 

Cei trei nu au reușit să finalizeze planul, deoarece și-au dat seama că fusese alertată Poliția.

Au abandonat victima într-o zonă de la marginea oraşului Moldova Nouă şi au fugit, cu ajutorul unei a patra persoane.
„La data de 3 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, împreună cu procurorii DIICOT Caraş-Severin şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Caraş-Severin, au efectuat opt percheziţii domiciliare, în judeţului Caraş-Severin, într-o cauză în care se efectuează cercetări, sub aspectul comiterii infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, tentativă la omor calificat, lipsire de libertate în mod ilegal, favorizarea făptuitorului, abuz în serviciu şi fals intelectual”, a comunicat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Casa celebrei Miţa Biciclista, redeschisă publicului în noiembrie