𝐒𝐏𝐔𝐌𝐀 𝐏𝐀𝐑𝐓𝐘 pentru copiii din Sectorul 5

Potrivit lui Popescu Piedone, copiii din Sectorul 5 sunt o prioritate pentru Primărie

Petrecere cu spuma

Săptămâna aceasta Primăria Sectorului 5 a organizat proiectul ”Părinți mulțumiți, copii fericiți”, în cadrul căruia au avut loc activități muzical distractive și Spuma party, o petrecere cu spumă. Entuziasmul copiilor a fost la cote maxime, jucându-se și dansând în spumă, cu gândul la vacanța care se apropie, a transmis primarul Cristian Popescu Piedone.

Popescu Piedone : Pentru Primăria Sectorului 5, copiii din Sectorul 5 sunt o prioritate, atât în ceea ce privește instituțiile de învățământ, cât și programul acestora după orele de curs

Astfel, copiii din Sectorul 5 sunt beneficiarii programului de tip after school – ”Șanse egale – acces la educație”, proiect susținut de Complexul Multifuncțional ”Sf. Andrei”, în cadrul căruia 230 de copii beneficiază de multiple activități supravegheate de cadre didactice, în cele mai bune condiții de desfășurare. „Pe lângă orele în care copiii își rezolvă temele, participă la ateliere de creație, aceștia au parte și de activități extrașcolare și de petrecere într-un mod plăcut și educativ a timpului liber. Periodic le sunt prezentate spectacole de teatru, au activități de petrecere a timpului liber.”, este mesajul transmis de Popescu Piedone.

Cristian Popescu Piedone: Continuăm treaba în Sectorul 5!