Captură video Youtube
Captură video Youtube

Un ofițer din cadrul unei asociații pentru protecția animalelor din California, Statele Unite, a răspuns unei solicitări făcute de o școală gimnazială.

Directorul școlii a anunțat, amuzat, că este vorba despre un animal sălbatic, transmite publicația Upi.com.

Directorul a precizat că nu poate înlătura un coiot (lup de preerie nord-american) din școala gimnazială. Animalul, blând, dar foarte speriat, se refugiase într-o cabină de toaletă

Asociația Riverside County Animal Services a postat un videoclip pe YouTube, acesta devenind viral.

Angajatul asociației, pe numele de Will Luna, a răspuns solicitării transmise de Mission Middle School din Riverside.

Potrivit reclamațiilor făcute de director, coiotul a fost zărit în apropierea școlii de mai multe ori, doar în ultimele săptămâni.

Cu toate acestea, în cursul dimineții de luni, animalul a pătruns, pentru prima dată, pe terenul de sport școlii. Tot luni, coiotul a intrat pentru prima dată în clădire.

Videoclipul, apreciat de mulți utilizatori, îl arată pe angajatul Riverside County Animal Services, în timp ce încearcă să scoată un coiot din cabina de toaletă a școlii

Aflat în toaletă, lupul de preierie a fost prins cu ajutorul unui lasou și eliberat, imediat după, în sălbăticie.

Suntem încântați că acest incident a fost unul fără probleme. Nu bucurăm că toți copiii au fost în regulă. Am reușit să aducem coiotul înapoi în habitatul său natural”, a declarat Erin Gettis, directorul serviciilor pentru animale, într-un comunicat.