100.000 de lei oferiți pentru obținerea unui loc de parcare în Tulcea

Suma va trebui achitată în termen de 5 zile

 Sumă record oferită pentru un loc de parcare în municipiul Tulcea. Astfel, o persoană care locuieşte în municipiu a obtinut un loc de parcare după ce a oferit suma de 100.000 de lei, în cadrul unei licitații organizte de Primăria Tulcea, potrivit digi24.ro.

Suma de 100.000 de lei va trebui achitată în termen de 5 zile

Ofertantul va trebui să achite banii în termen de cinci zile, în caz contrar nemaiavând dreptul să participe la nicio licitaţie care se va desfășura în următorii trei ani. Primarul municipiului, Ştefan Ilie, a declarat că persoana care a anunţat suma record a fost sunată de gestionarul aplicaţiei cu ajutorul căreia Primăria organizează aceste tranzacţii.

„Persoana care a licitat suma a dat asigurări că nu a greşit cu nimic şi că suma este corectă. Dacă nu va achita banii în termenul de cinci zile, în următorii trei ani nu va mai putea participa la nicio licitaţie”, a declarat edilul. 

Recomandările primarului municipiului Tulcea

Primarul municipiului Tulcea le-a recomandat tuturor persoanelor care doresc un loc de parcare  să participe la licitație cu suma minimă  de 150 de lei.

„Banii nu vor fi pierduţi, fiindcă e greu de crezut că cei care licitează sume astronomice îşi permit să le şi plătească şi atunci vor avea locul de parcare asigurat cu suma minimă admisă”, a precizat Ştefan Ilie.

Primăria Tulcea a organizat, la începutul celui de-al doilea semestru al acestui an, primele licitaţii pentru locurile de parcare rezidenţiale.,cel mai mare preţ plătit de o persoană pentru un asemenea spaţiu fiind stabilit la 1.500 de lei.

Senatorul Alfred Laurențiu Mihai, inițiativă inedită cu ocazia începerii noului anului școlar