Victor Ponta

Într-o nouă încercare de a-și face campanie electorală, Victor Ponta exploatează cazul femeii de 71 de ani, anchetată din cauză că ar fi ieșit de la izolare înainte de vreme. De altfel, povestea femeii este una tragică, sursele povestind că aceasta s-a văzut nevoită să încalce carantina întrucât nu avea cine să-i achiziționeze alimente, consumând câteva zile zahăr, singurul aliment avut în casă.

Cu toate astea, încercarea lui Ponta de a transforma această întâmplare regretabilă într-un nou motiv de luptă electorală dă de gândit.

Ponta: „În ce junglă trăim?”

„E PREA MULT! Chiar trebuie oprita aceasta nebunie / si trebuie ca Statul sa ajute oamenii, nu sa-i prigoneasca! Orban face Alegeri – dar ancheteaza o batrana de 71 de ani iesita din ca sa de foame! In ce jungla traim?”, a precizat Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, Victor Ponta și-a anunțat candidații la primăriile de sector ale Capitale, mizând pe Robert Negoiță pentru Sectorul 3, și pe Ioan Sîrbu pentru Primăria Generală a Capitalei.

Citește și: Ponta și Negoiță anunță candidaturile de sector

#News