să nu faci ce face psd-ul
Marcel Ciolacu

În opinia celor din PSD, adevăratul pericol nu ar fi cetățenii care nu respectă regulile de distanțare socială, ci chiar guvernul, cel care a instituit aceste reguli. Tot potrivit acestora, într-un alt univers, probabil unul guvernat de ei, Marcel Vela și Nelu Tătaru ar fi fost demiși de mult.

De asemenea, PSD acuză îmbulzelile de pe aeroportul Otopeni unde, în condițiile realității curente, un focar devine greu de evitat.

„Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol din incompetenţă şi hoţie. Adevăratul virus este Guvernul VID! Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră. Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban.”, spune PSD.

PSD insistă și declară că numărul mare de infectări este „din prostia Cabinetului PNL”.

”Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă. Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale”, se mai declară pe pagina celor de la PSD.

Citește și: Firea: Nici pe noi, de la Primărie, nu ne lasă să intervenim, să curățăm Dâmbovița

#News