Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu - foto: Iulia KELT

Se vede treaba că atunci când discutăm despre Codrin Ștefănescu, discutăm despre un soi de „mama Omidă” a politicii românești. Cum altfel? Codrin Ștefănescu este fostul băiat de mingi al lui Liviu Dragnea, astfel că, experiența lui în politică este una vastă, învățând de la „cei mai buni”.

De ceva vreme, același Codrin Ștefănescu pare să se chinuie cu foarte mare îndârjire să demonstreze că vremea lui n-a trecut. Ba chiar se angrenează în lupte ba cu Ciolacu, ba cu celălalt inamic, PNL. Astfel, Ștefănescu este de părere că Ludovic Orban are toate șansele să desființeze PNL. De ce? Pentru că, potrivit acestuia, Orban nu ar fi respectat deciziile Curții Constituționale, neglijând astfel și respectarea Constituției.

Codrin Ștefănescu își dorește „Dispariția totală a celui mai sinistru și mincinos partid din totdeauna!”

„Cred cā Ludovic si gasca sa vor desfiintarea PNL! Doar asa explic eu declaratiile lor inepte privind nerespectarea deciziilor Curtii. Care sunt obligatorii pentru partide, Parlament, institutii de orice tip. Nu instigare, nu prostie, nu gafā idioatā. Disparitia totalā a celui mai sinistru si mincinos partid din totdeauna!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

De altfel, cel mai probabil că Ștefănescu face referire la articolului 40, alin. (2) din Constituţie, „Partidele sau organizaţiile care, prin scopurile ori prin activitatea lor, militează împotriva pluralismului politic, a principiilor statului de drept ori a suveranităţii, a integrităţii sau a independenţei României sunt neconstituţionale.”

Citește și: PSD: „Adevăratul virus este Guvernul VID!”

#News