Liderul grupului PSD din Senat, Radu Preda, anunță apocalipsa financiară peste România. În opinia acestuia, singurii vinovați de această situație sunt cei de la guvernare, în speță PNL-iștii, care au gestionat situația într-un mod necorespunzător. Mai pe larg, potrivit spuselor lui Radu Preda, liberalii ar băga țara în faliment, întrucât au ținut oamenii în case și au închis tot.

Și pentru că Radu Preda a făcut școala de Preziceri și Ghiceli în Ghioc alături de Victor Ponta, la sfârșitul mesajului său apare și previziunea sumbră mult așteptată, aia în care n-o să fie și n-o să avem.

„• PNL nu se lasă până nu bagă România în faliment!

• Liberalii au închis tot, au blocat oamenii în case, au mimat guvernarea și continua să îndatoreze fiecare român pe mai multe generații!

• În 6 luni de guvernare PNL există o singură realizare: creșterea gradului de îndatorare și creșterea numărului de împrumuturi de la o săptămână la alta!

• Ce urmează în următoarele 6 luni de guvernare PNL?

o Împrumuturi la FMI
o Tăieri de salarii și pensii
o Impozitări de venituri
o Creșteri de taxe
o Majorări de prețuri la utilități”, scrie Radu Preda pe Facebook.

Domnule Radu Preda, știm și noi asta. Dar de stat în casă, tot am stat. Și știți de ce? Pentru că între a fi mort și a o duce un pic mai prost, oricine ar alege cu bună știință varianta numărul doi.

Citește și: Olguța Vasilescu, pâine, PNL și circ

#News