Carmen Brumă a ajuns din nou pe masa de operație!

Iubita lui Mircea Badea are varice.

Carmen Brumă se luptă de mai mulţi ani cu o problema de sănătate. Iubita lui Mircea Badea are varice, de care nu a reușit să scape nici în urma unei operații făcute în 2018. Ea a decis să apeleze la o nouă procedură pentru a rezolva această problemă, și anume scleroterapia.

Carmen Brumă s-a operat din nou de varice. Ea a publicat imagini cu picioarele sale, după 48 de ore de la intervenție. Vedeta a explicat cum se simte și ce va trebui să facă pentru a se vindeca.

Carmen Brumă a apelat la o procedură minim invazivă, scleroterapia, pentru a rezolva problema varicelor. Iubita lui Mircea Badea a explicat că a ținut pansamentul timp de 48 de ore, iar acum va purta ciorapi de compresie timp de patru săptămâni. „Mi-am scos pansamentul după 48 de ore. Se observă îmbunătățiri. Nu mă doare și nu m-a durut sau usturat nimic. Singurul discomfort e ciorapul de compresie care trebuie purtat patru săptămâni (zi și noapte dacă poți). Ieri am făcut 10.000 de pași, astăzi la fel, nu am putut să alerg pentru că mă țineau bandajele”, a scris Carmen Brumă pe contul ei personal.

Vedeta a dat și câteva sfaturi alimentare pentru cei care suferă de varice. Ea a spus că nu este recomandat să mănânci zahăr în exces, să fumezi și să stai prea mult la soare. Vedeta a mai precizat că trebuie consumate doar anumite alimente care să stimuleze circulația.

„Trebuie să ai grijă să mănânci lucruri care să stimuleze circulația și să nu faci lucruri care să afecteze, cum ar fi fumatul. Trebuie să mănânci fibre, trebuie să te hidratezi, pentru a evita constipația, pentru că varicele și constipația nu fac casă bună deloc. Ai nevoie de fibre și solubile și insolubile și de apă, că degeaba mănânci fibre, dacă nu te hidratezi corespunzător. Poți să faci chiar mai rău. Bioflavonoide, pigmențîi din fructe și legume, ele au capacitatea de a proteja pereții vaselor de sânge și chiar îi întăresc. Vitaminca C, e o vitamină care stimulează circulația și ajută producția de colagen. Avem nevoie și de vitamina E ”, a precizat Carmen Brumă.

Umilință maximă pentru manelistul Tzancă Uraganu