Umilință maximă pentru manelistul Tzancă Uraganu

Manelistul a primit bani falși după ce a cântat la o petrecere privată.

Celebrul manelist Tzancă Uraganu a fost umilit la un eveniment privat unde a fost chemat să cânte pentru un onorariu substanțial. Manelistul s-a enervat foarte tare când a văzut că o parte din bancnotele primite erau false. El a transmis că nu se fac astfel de gesturi. Mai mult, manelistul a amenințat că va face publice numele celor care dau bani falşi, pentru că toată lumea să știe ce fac ei.

„Nu am fost eu atent așa, că toți aruncă bani avalanșă, iar copiii iau de pe jos. Sunt cei care ne strâng nouă banii că așa se face. Știți ce zic. Dacă îi primesc în mână îi simt și atunci e altceva, nu am cum să nu simt. La câte hârtii mi-au trecut prin mână, e dezastru. Să vă fie rușine celor care dați bani falși la dedicații. Dacă mai dați bani falși vă pun direct pe live și spun numele vostru. Mie nu-mi plac astfel de discuții cu bani falși, cu dat înapoi, nu ține la mine”, a scris manelistul Tzancă Uraganu pe contul său de TikTok.

Tzancă Uraganu: Am tras piesa în urmă cu câteva săptămâni

El susţine că piesa a fost înregistrată în urmă cu câteva săptămâni și că a fost o simplă coincidență. Manelistul afirmă că nu a profitat de războiul din Ucraina pentru a face vizualizări.

”Când întru eu în Ucraina / Rușii se întorc la Moscova / Se duc să îmi aducă coroana / Că eu sunt rege în Europa / Îi țin pe fraieri sub bocanc și mai număr un teanc”, sunt câteva dintre versurile melodiei care i-a atras un val de critici manelistului.

”Am tras piesa în urmă cu câteva săptămâni. Nu a fost nici cel mai mic gând despre ceea ce se întâmplă acum. Când a început războiul, chiar în ziua aceea sau cu zi înainte, a apărut și acel promo, care nu este legat de război, dar zice de Ucraina, împotriva rușilor mai mult piesa aceasta. A fost o coincidență.

Nu am făcut o piesă pe tema războiului sau să profităm de treaba aceasta și tocmai ca să nu ne auzim vorbe, eu și colegii mei am zis să punem stop la această piesă până se termină cu bine și să dea Dumnezeu să nu mai fie astfel de probleme. Lumea critică și este foarte rea. Nu toată lumea. Unii sunt foarte răi.”, a declarat Tzancă Uraganu.

Aurel Țicleanu a trecut prin clipe de coșmar în Parcul Cișmigiu!