aurel Ticleanu
Aurel Ticleanu. sursa foto: prosport.ro

Aurel Țicleanu și soția lui au avut parte duminică de o surpriză neplăcută în timp ce se plimbau în Parcul Cișmigiu din Capitală. Fostul mare fotbalist al României și soția lui au fost loviți de un copac care s-a prăbușit peste ei în parc. Incidentul grav s-a produs din cauza vântului extrem de puternic. Ei au trecut prin momente de panică, cei doi soți necesitând îngrijiri medicale.

Soția cunoscutului fotbalist, Cristina Lorena Ţicleanu a suferit o ruptură de ligamente, fiind transportată la Spitalul Militar pentru a primi îngrijiri. Pompierii au intervenit imediat şi au eliberat-o de sub crengi.

„Să spunem că acum suntem bine. Am trecut prin clipe de mare panică. Am avut amândoi un ghinion teribil. Un copac a căzut pe noi în timp ce ne plimbam în Cișmigiu. Pe mine m-a lovit în spate, iar soției mele i-a căzut în cap, dar i-a prins și piciorul. Acum îl are în ghips, având entorsă de gradul doi. Mulțumim lui Dumnezeu că am scăpat doar așa. Vă mulțumim pentru încurajările pe care voi, cei de la Craiova, ni le-ați trimis”, a transmis Aurel Țicleanu.

Aurel Țicleanu a participat la Euro 1984 cu României. El a făcut parte din echipa Universității Craiova intitulată „Craiova Maximă”, care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în 1983. Alături de echipa de fotbal, Aurel Țicleanu a câștigat două titluri de campion al României și patru Cupe ale României. Fostul mare fotbalist și-a început cariera de antrenor în 1991, la UTA Arad. El a antrenat mai multe echipe din Orientul Mijlociu. Țicleanu a pregătit în două rânduri pe FC U Craiova, în 1994 stând doar două etape la conducerea echipei, iar în 2010 fiind demis după cinci etape. În acest moment Aurel Țicleanu lucrează la FRF.

Aurel Ţicleanu şi Cristina Lorena Ţicleanu s-au căsătorit în luna iulie a anului 2020, soţia fostului fotbalist fiind cu 10 ani mai tânără. Cei doi au făcut cununia civilă la Starea Civilă a Sectorului 1 din București pe 12 februarie în acelaşi an.

„Nu există vârstă pentru iubire, ea cucerește întotdeauna omul și este, întotdeauna, minunată, dar cred că, odată cu vârsta, începem să apreciem, mai mult, acest sentiment”, a spus Aurel Ţicleanu.

Suceava dă startul campaniilor de sterilizări gratuite pentru câini și pisici