Cozmin Gușă - foto Realitatea.net

Cozmin Gușă o face pe expertul

Nu știu exact cum se întâmple dar pare că s-a umplut țara asta de experți și specialiști în de toate. Ok, Cozmin Gușă are o televiziune, o oarecare istorie prin politica pesedistă, dar îl face oare asta expert în prezicerea viitorului lui Ludovic Orban? Pentru că da, e una să-ți dorești să i se întâmple, și alta să pui patalamaua de previziune pe viitorul actualului premier interimar, Orban.

”Prin decizia de nominalizare a lui Nicușor Dan drept candidat la Primăria Generală, cred că Ludovic Orban și-a semnat, în alb, actul de abdicare din funcția președinte al PNL. Ca președinte al unui partid cu peste 40% în sondajele de opinie, când următorul competitor – în cazul de față PSD – este la jumătate din scorul tău, să nominalizezi, pentru cea mai importantă competiție a alegerilor locale, un om care nu are nici măcar susținerea totală a propriului partid – Nicușor Dan nu se bucură de susținerea întregului USR – este o eroare majoră. Ludovic Orban nu va fi iertat pentru această greșeală de strategie pe care a făcut-o”, a declarat Cozmin Gușă, pentru EvZ.

Dacă e să analizăm spusele lui Gușă, faptul că Orban s-a legat la cap cu Nicușor Dan s-ar putea să-i dăuneze sănătății politice pe viitor, întrucât atunci când vine vorba de Dan, toată lumea, ba de prin PNL, ba de prin USR, îl susține cu jumătăți de măsură pe acesta, acțiune ce este posibil să se răsfrângă asupra celui ce l-a adoptat.

Citește și: Există viață și după alegeri. Orban îi răspunde lui Tăriceanu

#News