Alin Tișe
Alin Tișe

Răzbunare pe Facebook: un fost senator UDMR îl acuză pe Alin Tișe, menționând că tot ceea ce se petrece este ”Un șantaj ordinar”.

Cuvintele fostului senator UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, vin în contextul scandalului pentru postul de prefect de Cluj, Alin Tișe insistând pe faptul că nu acceptă și nu va accepta niciodată un prefect din cadrul UDMR.

De asemenea, Primarul Clujului este de părere că Tișe are toate argumentele necesare pentru a purta o luptă cu Partidul Național Liberal, precizând faptul că PNL ”a trecut o linie roșie”, act pe care nu îl poate înțelege.

Tișe. Președintele Consiliului Județean Cluj amenință cu răzmeriță,dacă Prefectura Cluj nu revine PNL. Domnul Tișe uită două lucruri. PNL are primarul Clujului și președenția CJ Cluj, deși nu a primit majoritate voturilor nici la locale, nici la parlamentare. De unde vine agresivitatea de a avea toate funcțiile în județ.

Fostul senator UDMR de Cluj, Eckstein Kovacs Peter, menționează în postarea de pe contul personal de Facebook și că prefectul este reprezentantul Guvernului României și nu al unui partid.

Demisia lui Tișe ”n-ar fi mare pagubă”

În aceeași postare, precizează că nu consideră o posibilă demisie lui Tișe ca pe o acțiune de impact:

Dl.Tișe amenință cu demisia. N-ar fi mare pagubă. Ar fi în schimb o greșeală fatidică, dacă Guvernul ar ceda la acest șantaj ordinar”.

În cursul zilei de ieri, Președintele Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, i-a trimis o scrisoare deshisă lui Ludovic Orban. Scrisoarea avea ca scop o renegociere, iar Tișe îi cere președintelui PNL să îndrepte ”greșeala” de a ceda funcția de prefect al județului celor de la UDMR.

În cadrul scrisorii, Președintele Consiliului Județean Cluj a declarat că va merge până la demisia sa din PNL.

Citește și: Emil Boc: „Sunt linii pe care nu avem voie să le trecem niciodată”

Foto