Consilierul lui Orban, un fel de Mr. Bean al PNL. Cum a vrut să-l scuze pe Ion Ștefan de gafa cu spitalul. Tănase Stamule, consilierul lui Orban, a sărit în apărarea lui Ion Ștefan, susţinând că ministrul Dezvoltării s-a autodenunţat la DNA ca să scape de acuzaţii şi crede că acesta a spus din greşeală spital în loc de… bibliotecă, potrivit ultimei sale ieșiri publice la un site de știri.

Consilierul lui Orban, un fel de Mr. Bean al PNL

Tănase Stamule, consilierul lui Orban, un fel de Mr. Bean mai mult sau mai puţin talentat, a încercat să-şi salveze colegul, celebrul Ion Ştefan, ministrul „Grindă” de la Dezvoltare, care a fost surprins în flagrant în timp ce-l minţea pe premierul Ludovic Orban, în plină şedinţă de Guvern, susţinând că va finanţa un spital din Satu Mare (în timp ce în realitate investiţia era o bibliotecă!).

Consilierul lui Orban sare în apărarea lui Ion Ștefan

„A fost o greşeală neintenţionată. Domnul Ion Ştefan a şi fost la DNA şi a făcut un autodenunţ, tocmai ca să nu mai apară în zona publică tot felul de suspiciuni. A spus că nu cunoaşte pe nimeni de la Satu Mare şi nu are nicio legătură cu atacurile publice cum că a făcut-o cu intenţie ca să finanţeze nu ştiu ce pe la Satu Mare.

A fost vineri dimineaţa şi a făcut acest gest, unul corect ca să arate că nu are nimic de ascuns. El spune că a fost o eroare umană şi că voia să spună bibliotecă, dar a spus din greşeală spital şi că nu are nicio legătură cu cei de acolo. Eu sunt convins că nu are nicio legătură”., a spus consilierul lui Orban, Tănase Stamule.

Citește și Ministrul care şi-a angajat 21 de consilieri

Bomboana pe colivă este afirmaţia finală a consilierului lui Orban, care vrea să fie primar la Sectorul 1: „Voia să spună bibliotecă, dar a spus din greşeală spital”.

#NEWS