Violeta Alexandru

Violeta Alexandru, dezvăluirea ce aruncă în aer alegerile locale! Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, spune că este de datoria sa ca lider al acestei organizaţii să desemneze un candidat serios pentru alegerile locale şi nu exclude varianta ca şi celelalte partide de opoziţie să susţină candidatul liberal.

Violeta Alexandru, dezvăluirea ce aruncă în aer alegerile locale

Violeta Alexandru a fost întrebată marţi seara, la Realitatea Plus, dacă va candida la Primăria Capitalei.

“Nu am puterea să anticipez rezultatul sondajului de opinie, se desfăşoară un sondaj de opinie în Bucureşti. Nu am elementele ca să vă dau un răspuns atât de tranşant, dar să ştiţi că suntem mai mulţi colegi măsuraţi şi nu va fi doar acesta criteriul pe baza căruia se va lua o decizie”, a spus Violeta Alexandru.

Opoziția, dispusă să susțină un candidat al PNL la alegeri locale

Ea a menţionat că nu exclude ca şi partidele de opoziţie să fie dispuse să susţină un candidat al PNL la alegeri locale.

“Este datoria noastră să avem discuţii între partidele care compun astăzi opoziţia la majoritatea din Consiliul General din Bucureşti, dar înainte de orice este de datoria mea ca preşedinte al organizaţiei de Bucureşti să mă asigur că această organizaţie de Bucureşti propune bucureştenilor un candidat serios.

Citește și Consilierul lui Orban, un fel de Mr. Bean al PNL. Cum a vrut să-l scuze pe Ion Ștefan de gafa cu spitalul

(…) Datoria mea ca lider al PNL Bucureşti este să identific în rândul organizaţiei un candidat bun din partea PNL Bucureşti şi nu exclud varianta în care partenerii noştri să fie dispuşi să susţină un asemenea candidat”, a afirmat preşedintele PNL Bucureşti.

Violeta Alexandru a mai spus că, în sondajul PNL, cinci persoane sunt măsurate din punct de vedere sociologic, iar această cercetare se va încheia cel mai târziu săptămâna viitoare.

#NEWS