Dana Budeanu
Dana Budeanu

Dana Budeanu își exprimă punctele de vedere așa cum știe mai bine: prin critici presărate cu acuzații și circ. Ca de fiecare dată când își face simțită prezența prin mediul real sau prin cel virtual, Budeanu lasă eterna amprentă: nevoia de atenție din partea unei anumite categorii sociale. Nu dăm nume și nu arătăm cu degetul. Să o numim doar categoria care devorează emisiunile de pe un anumit post de televiziune.

Cunoscuta pentru protestele anti-mască (botniță) și devenită idolul conspiraționiștilor, Budeanu a ales postul de televiziune Antena 3 unde, luni seara, i-a compătimit iar pe cei ce refuză să creadă în existența virusului, oricâte argumente viabile li s-ar aduce.

Dana Budeanu, derapaj total la Antena 3: „Covid e o boala strict pentru saraci”. Mesaj obraznic transmis lui Arafat

”Spectacolul” de la Antena 3 a avut ca subiect și critica adusă autorităților, autorități în frunte cu șeful DSU, Raed Arafat. Acesta a fost acuzat, în direct, de Dana Budeanu pentru că și-ar fi bătut joc de români. Motivul? A aplicat ceea ce s-a aplicat în orice altă țară civilizată: restricții, norme și a insistat pe igienă.

COVID-19 este o boala pentru saraci

Când igiena și măsurile minime de siguranță ajung să deranjeze, Dana Budeanu sare în ajutorul protestatarilor anti-mască, devenind acest Mesia crucificat al regulilor considerate de ea, absurde.

Absurde sunt și declarațiile făcute:

Haideți, domnule Arafat, să mai și facem caterincă, lăsați supărările astea. Și eu sunt supărată pe dumneavoastră, și eu am toate motivele să fiu supărată, că v-ați bătut joc de noi un an. Am repetat și o să repet până la finalul acestei mascarade, că această boală cum s-o numi ea este strict pentru săraci. Această situație generală este strict pentru săraci. Astea sunt niște tâmpenii!”

Nu se știe dacă Budeanu descrie o pătură socială sau un grad de inteligență. Săraci ar fi cei fără posibilități materiale, dar tot năpăstuiți sunt și cei săraci cu duhul. Conform statisticilor făcute în cursul anului 2020, s-a ajuns la concluzia că virusul nu alege. Că este un simplu bilet de loterie și că se pot infecta și săracii, dar și bogații. Și absolvenții de înalte facultăți, dar și cei care nu știu să se iscălească.

Dana Budeanu repeta eterna frază: refuză să respecte regulile. Pentru că părerea personală a Danei Budeanu despre Dana Budeanu este, cel mai probabil, portretul unei femei bogate. Sau cu prea multă materie cenușie. Rămâne de demonstrat.

Citește și: Johnson: „Anglia, în lock-down total”

#News