Firea îi apostrofează pe oamenii tineri din politică

Vlad Voiculescu are alte preocupări decât reforma sistemului de sănătate

Senatoarea PSD, Gabriela Firea i-a luat „în vizor” pe noii politicieni, „oamenii tineri” care o dată ajunși la Putere au arătat că nu sunt nicidecum așa cum s-au prezentat în campania electorală -„democrați, open mind, progresiști, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de soluții și inovații”. Într-o postare făcută pe Facebook, Firea dă de înțeles motivul pentru care Sănătatea a fost cedată de către liberali celor de la USR PLUS.

„Acum am înteles de ce Orban a cedat scaunul lui Tātaru de la Sānātate atât de usor pentru Vlad Voiculescu – USRPlus. Este fix ca în  fabula cu magarul dus la targ «sa-l fac de râs, nu sā-l vând». În plinā pandemie… cu mutatii, în start de campanie de vaccinare simbolicā si slowly, în criza spitalelor pentru pacientii cronici abandonati de guvern, noul ministru al sanatatii are preocupari «majore» pentru reforma sistemului de sānātate : «mimica actorilor din noaptea de Revelionul la TVR» peste care trebuie sā se nāpusteascā «statul, conform legii»”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Aceasta a specificat care ar trebui să fie de fapt prioritățile de la Sănătate: accesul la sănătate al pacienților non-covid, dar și testarea extinsă a bucureștenilor, proiect blocat politic vara trecută.

„Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare!”

Gabriela Firea consideră că este o diferență majoră între vechiul și noul ministru de la Sănătate.

„Observ cum oameni tineri în politica si care isi fac un titlu de glorie din scolarizarile «pe afara», care se pretind a fi democrati, open mind, progresisti, vizionari, salvatori, unici, irepetabili, plini de solutii si inovatii, – pe FB!!! -, când ajung într-o functie publicā, dau māsura cinismului, stupizeniei si reflexelor dictatoriale cu muuult mai accentuate decât ale celor pe care i-au înfierat si împotriva cāror au luptat!

Vrei să cunoşti un om? Dă-i o putere mare! Iatā! Si da! Macar Tataru ne innebunea cu «platouasele dintate» si «cocoasele» covidului! Nu-si pierdea vremea sa publice comunicate despre pamfletele de la TV! Doar e democratie, nu? Sau nu??”, a mai scris senatoarea Gabriela Firea.

Citește și: Șefa TVR, Doina Gradea îi răspunde lui Bulai

#News