Vloggerul Mircea Bravo, implicat într-un accident rutier în județul Bihor

Soția lui Mircea Popa a fost rănită și transportată la spital

Mircea Bravo
Mircea Bravo sursa foto www.mirceabravo.com

 Mașină condusă de celebrul influencer și comediant Mircea Bravo a fost implicată într-o coliziune cu un stâlp, luni dimineață, la Roșia, județul Bihor, potrivit stiripesurse.ro.

Incidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a pasagerului mașinii, soția însărcinată a lui Mircea Bravo, care a ajuns la spital

. Potrivit Poliției Bihor, Alina Fărcuța, un apel de urgență la 112 a semnalat incidentul la ora 9:23, lucru ce a determinat trimiterea la fața locului a unui echipaj de la Biroul Rutier Beiuș. „În accidentul produs pe DJ 764, în localitatea Roşia, a fost implicat un singur autoturism, al cărui conducător se îndrepta spre municipiul Beiuş. Acesta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei. A intrat pe sensul opus de circulaţie şi a lovit un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a declarat IPJ Bihor. 

„Circumstanțele concrete care au dus la producerea accidentului sunt în curs de investigare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor.

El a precizat că traficul local nu a fost afectat. Potrivit unor surse judiciare, șoferul implicat în incident este cunoscutul influencer și comediant, Mircea Popa, cunoscut profesional sub numele de Mircea Bravo. Testele ulterioare, atât pentru alcool cât și pentru droguri, au dat rezultate negative pentru Mircea Bravo. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se crede că Mircea Bravo ar fi adormit în timp ce conducea.