Oana Roman și-a încheiat colaborarea cu Antena Stars

Vedeta era parte din emisiunea „Mămici cu pitici cu lipici”

Pentru Oana Roman, toamna vine cu ceva schimbări. Pe lângă cele de statut, prin recăsătoria cu fostul soț, și cea cu privire la activitățile pe care le are în domeniul televiziunii. Concret, Oana Roman și-a încheiat colaborarea cu Antena Stars, la care era parte din emisiunea „Mămici cu pitici cu lipici”.

Într-o sesiune de „întrebări și răspunsuri” de pe contul său de Instagram, Oana Roman a făcut câteva precizări în legătură cu viitorul său.

„Nu, eu și cu Isa nu vom mai fi parte din acel proiect. Începând cu toamna asta, eu mă voi concentra pe alte proiecte pe care le am, dar colaborarea cu Antena Stars s-a încheiat”, a spus Oana, pe contul ei de Instagram. De altfel, aceasta a anunțat că în curând revine cu rubrica sa de pe rețelele de socializare, „De vorbă cu tine”, rubrică ce are apariții săptămânale, în care abordează din temele pe care i le propun cei care o urmăresc, atât pe Facebook, cât și pe Instagram.

Sfaturi pentru sine, dar și pentru alții

Întrebată de un internaut ce sfat și-ar da sieși la 24 de ani, Oana Roman a răspuns frac: „Dacă aș fi avut la 24 de ani mintea de acum, mi-aș fi spus să nu mai am încredere în toți oamenii și să nu cred că toată lumea mi-e prietenă, și să muncesc independent de alții”, a mărturisit Oana.

A mai primit întrebări și cu privire la acceptarea infidelității partenerului sau la violența domestică, iar răspunsurile  au fost pe măsură. „Dacă ar avea o relație cu altă femeie, evident că nu. Sub nicio formă”, a precizat Oana, adăugând că nu l-ar ierta pe bărbatul care o lovește. „Și nicio femeie nu ar trebui să ierte așa ceva”, a mai spus fiica fostului premier.

Oana Roman se va recăsători la finalul lunii viitoare cu Marius, la numai câteva luni de la divorțul ce a pecetluit un mariaj de 8 ani. Acum este în căutarea locației perfecte. „Vreau să fac o chestie în aer liber, unde să pun niște baloane, decorațiuni. Vreau ca toată lumea să fie îmbrăcată lejer. Nu vreau mulăciuni, suntem pe câmpenesco-burghez. Până atunci sper să mă pot mobiliza să organizez o petrecere frumoasă”, a mărturisit vedeta, la Antena Stars, citată de Click.ro.

Ctește și: Oana Roman, o mama prea drastică