Bărbat strivit în urma unui impact cu două TIR-uri, pe un bulevard din Timișoara

Victima era inginer şi lucra în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV)

Politist.sursa foto: stirileprotv.ro

Un bărbat în vârstă de 60 de ani a murit în urma unui accident rutier deosebit de violent care a avut loc, miercuri dimineaţa, în Timişoara. Victima era inginer şi lucra în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare (IBCV), potrivit stiripesurse.ro.

Bărbatul mergea la serviciu și era aproape de spital când la o intersecţie din zona Pădurii Verzi, la un viraj regulamentar, a fost lovit din spate de un alt autoturism condus de o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de victimă a fost proiectat într-un TIR care se deplasa pe sensul opus de mers. În urma acestui noi impact, mașina a fost proiectată din nou, într-un alt TIR, care se deplasa pe acelaşi sens de mers ca al victimei. Biroul de presă al Poliţiei Timiş a transmis că în cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. „O femeie, în vârstă de 31 de ani, a condus un autoturism pe strada Gheorghe Adam din Timișoara dinspre Calea Lugojului spre Pădurea Verde, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa în fața sa și era angajat pentru a efectua viraj la stânga. În urma impactului, autoturismul condus de bărbat a fost proiectat într-un tir care se deplasa din sensul opus de mers, ulterior fiind proiectat într-un alt tir care se deplasa pe același sens de mers ca al bărbatului, respectiv Calea Lugojului-Pădurea Verde. În urma accidentului, a rezultat o victimă, respectiv bărbatul în vârstă de 60 de ani”, au transmis într-un comunicat reprezentanții IPJ Timiș.

Percheziții la traficanții de droguri din București și Ilfov