Probleme de trafic pe Valea Oltului

În intervalul orar 8.00 – 18.00, se vor realiza o serie de lucrări care impun restricții de trafic

Circulația pe Valea Oltului va fi îngreunată joi pentru efectuarea de lucrări pe DN 7 și DN 7CC, anunță Centrul Infotrafic din IGPR. În intervalul orar 8.00 – 18.00, se vor realiza o serie de lucrări care impun restricții de trafic, potrivit g4media.ro.

Astfel, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 164 – 166, în extravilanul localității Golești, se efectuează lucrări de frezare, circulația desfășurându-se pe un fir, dirijat.

Pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 199 – 200, în extravilanul localității Călimănești, se efectuează lucrări de rânguire versanți. Traficul va fi oprit în reprize de câte 20 de minute, până la ora 14.00.

Pe DN 7CC – Centura Călimănești, circulația rutieră este restricționată pe un sens, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, la kilometrul 3+150 de metri. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijat prin semafoare. Infotrafic recomandă șoferilor reducerea vitezei în zona lucrărilor, semnalizarea intenției de schimbare a benzii de circulație și evitarea manevrelor periculoase. Gmail va utiliza bife albastre pentru confirmarea identităţii utilizatorului