Momente de cumpănă pentru Gabriela Cristea!

Ea a ajuns pe perfuzii, la spital.

Gabriela Cristea a ajuns din nou  la spital. Prezentatoarea emisiunii ”Mireasa – Capriciile Iubirii” a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la spital, unde s-a aflat la perfuzii. Vedeta TV, care și-a revenit după câteva ore de tratament,  nu a oferit prea multe detalii despre starea sa de sănătate. Gabriela Cristea  a precizat că atunci când te lași pe ultimul loc, „corpul cedează”. Vedeta a mărturisit că trebuie să fie mai atentă la stilul ei de viață și că va avea mai multă grijă de sănătatea sa.

Ce decizie a luat Gabriela Cristea

”Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare.

Vedeta de la Antena Star nu s-a ferit să vorbească despre problemele din familia sa. În urmă cu doar câteva zile, prezentatoarea TV a mers la spital cu fiica sa Iris, care nu s-a simțit prea bine. Micuța ar fi făcut o indigestie, însă și febră, așa că vedeta a decis să meargă la spital. Alături de Tavi Clonda au mers la unitatea medicală, unde fetița lor a beneficiat de  tratamentul necesar. Gabriela Cristea a susținut atunci că nu sunt niște părinți prea protectori. Din această cauză , ei au ajuns de fiecare dată la spital cu una dintre fetițe în perioada sărbătorilor. Din cauza indigestiei, Iris a avut de respectat un regim alimentar.

Câte ore de somn sunt necesare pentru organism, în funcție de vârstă