Violeta Alexandru

Violeta Alexandru s-a supărat un pic de curând și a decis să scrie pe Facebook despre asta. O situație de genul acesta cerea ca cineva să-i pună la punct pe cei care l-au luat atâta amar de vreme pe „nu se poate” în brațe. În opinia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, instituțiile ar avea nevoie de un pic de corecție, întrucât vorbim despre o lipsă de conexiune între acestea, o lipsă de conexiune ce facilitează neplăceri pentru cei de rând.

Specializarea în „surmontare”

„M-am specializat în surmontarea lui „nu se poate” din administrație. M-am încăpățânat să conectez instituțiile între ele, în limita competențelor MMPS, ca să nu mai meargă oamenii după hârtii când le au instituțiile. Toți vorbesc despre ce bine ar fi să fie conectate instituțiile între ele, eu m-am săturat de declarații și iau decizii. Săptămâni în șir – lucruri care nu se văd în spațiul public – demontez argumente contra ca să ajungem la: Se poate. În final, semnez Ordin”, scrie Violeta Alexandru.

„cineva acolo tot lucrează, tăcut, ca să nu se poată dintr-o dată sau peste tot în țară”.

Alexandru nu uită

„Dacă nu verifici constant, pe eșantion, administrația contează pe faptul că uiți, îți îndrepți atenția în altă parte. Eu nu uit, îmi fixez termene, urmăresc sarcini. Chiar și când, după 2-3 verificări, arată ca și cum merg lucrurile, verific”, declară ministrul interimar al Muncii.

Citește și: Avize pozitive, avize negative. Cine le-a luat, cine le-a picat

#News