Victor Ponta

Câte crize or fi, oare, în România în momentul de față?

Le-a numărat cineva? Caz în care nu și-a pus nimeni problema, haideți că vă rezolvă Victor Ponta, pentru că e are timp destul șil le-a numărat. În opinia liderului PRO România, în țara noastra ne-am confrunta în momentul de față cu Coronavirus, criza migrației din Turcia, bugetul care nu-i prea vesel nici el, iar mai nou și cu o serie de crize cauzate de către cei din PNL. Să mai punem la socoteală și crizele pe care le face Ponta atunci când află de decizia cea mai recentă a PSD de a da frâu liber alegerilor anticipate?

Pentru că da, Ponta e tare supărat pe cei din PSD, crezându-i pe aceștia niște mielușei care fac tot ce zice PNL. Dacă atât a învățat Victor Ponta despre politică, de când se tot perindă prin partide, e grav. Iar asta o zice un om care nu a fost afiliat niciodată vreunui partid politic, ci doar a urmărit din umbră și a scris despre asta.

Dar haideți să vedem care e problema lui Victor Ponta, de fapt.

„Repet pana sunt auzit de toti oamenii ( nu de politicieni) – Romania este deja afectata de 3 crize concomitente :

1. Epidemia de coronavirus

2. Criza bugetara ( procedura de deficit excesiv lansata deja de Comisia Europeana) – lipsa banilor pentru alocatii, cresterea pensiilor, cofinantarea proiectelor europene

3. Criza migrantilor din Turcia aflati la granita Bulgariei si Greciei

In fata acestor confruntari Romania ar avea nevoie de un Guvern profesionist, serios si stabil !

Dar PNL ne propune sa adaugam a 4 a criza : criza politica / iar liderii PSD merg pe tot ce doreste PNL !

Noi suntem ProRomania – tinem cu Romania – si nu putem sa inchidem ochii in fata a ceea ce fac PNL si PSD!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

Citește și: Băsescu se pune în pielea PSD-iștilor

#News