Adrian Năstase

Năstase nu prea mai e de acord cu PSD-ul

Nu mă înțelegeți greșit, Adrian Năstase este și va fi mereu un pesedist cu acte în regulă. Mă rog, nu chiar cu acte în regulă, întrucât, oficial nu mai face parte din partid deja de ceva vreme, însă inima lui va bate mereu pentru ceea ce a însemnat odată PSD, pe vremea când Iliescu era președinte iar el prim-ministru. Pentru că asta-i formula preferată a fostului candidat la prezidențiale. Din punctul acestuia de vedere, un PSD adevărat n-ar trebui să facă jocurile celor de la PNL și să accepte tot ce le pun aceștia pe masa negocierilor.

PSD-ul lui Marcel a uitat de unde a plecat

Păi cum poți tu, pesedist, să nu-l suni pe tătucul tău când acesta face frumoasa vârstă de 90 ani? Câteva telefoane scurte și seci? Atât? Nu tu o petrecere, un elogiu, o statuie, o cheie a țării? Că doar nu s-a sacrificat nea Ilici degeaba pentru noi la Revoluție! Ei bine, PSD-ul lui Marcel pare să fi uitat de unde a plecat, cine le-a pavat drumul către succes. Îi frumos așa, băi, băieți? Să nu vă sunați voi bunicul de ziua lui?

„Trebuie să recunosc, ziua de ieri, pentru mine, a fost marcată de o anumită tristete. Am constatat, din nou, că liderii PSD nu stiu să-si onoreze trecutul. Implinirea vârstei de 90 de ani de către Ion Iliescu a fost marcată in grabă, formal, prin câteva telefoane de complezentă. Prin comparatie, am rememorat felul in care liberalii au decis, pe bună dreptate, să-l aniverseze, la diferite ocazii, pe Mircea Ionescu Quintus. Si stim, nimeni nu este sau nu a fost fără pată”, a scris Năstase pe blogul personal.

Iliescu nu mai are 19 ani, deși nu-i dai mai mult de 90

„Ca la 90 de ani, nu-i ca la 19, dar e… Se adună multe. Dar deocamdată, capul e întreg. (Petrec – n.r.) cu soţia, nu facem nimic deosebit, dar răspund la telefoane. M-au sunat mulţi cunoscuţi, şi mai din tinereţe, şi mai din perioada de după Revoluţie”, a declarat de ziua lui Ion Iliescu.

Citește și: Câte crize sunt în România, oare? Ponta are răspunsul!

#News