FOTO INQUAM PHOTOS - George Călin
FOTO INQUAM PHOTOS - George Călin

Nici n-a apucat să se alieze, că s-a și răzgândit!

Haideți să începem cu declarația lui Victor Ponta, care zice cam așa:

”E clar că sunt aceleași conserve în conducerea PSD, nu a scăpat nici Dragnea de ei, nu a scăpat nici Ciolacu,  deci în aceste condiții nu se pune problema unei alianțe. Noi suntem Pro România și mergem singuri pe drumul nostru.”, a spus Victor Ponta.

Și de-aici tragem următoarele concluzii

  1. Lui Ponta nu-i mai plac conservele. Oare să fie din cauza crizei de mâncare din supermarket a ultimelor două săptămâni?
  2. El și ei sunt PRO România și nu mai vor alianță cu PSD-ul – pentru că nu le e frică să meargă singurei noaptea pe drum.

Lăsând glumele la o parte (însă atunci când vorbim despre Victor Ponta este un pic cam greu), se pare că liderul PRO România s-a răzgândit în ceea ce privește alianța despre care povestea cu surle și trâmbițe acum ceva vreme. Vă miră? Pe noi, nu prea. Nu de alta, dar nu e prima oară când Victor Ponta se răzgândește sau când zice una și face alta, când se aliază în funcție de interese și de ceea ce ar putea să-i pice la buzunar. Pentru că da, în definitiv despre asta este vorba! Despre bani, despre funcții, despre putere.

Ponta nu este și nu va fi niciodată vreun sfânt, vreun salvator, vreun super-erou cu chiloți de tablă. Ponta este ceea ce a fost mereu. Nu vă vine să credeți? Amintiți-vă de faptul că vine din PSD la rându-i, iar cât s-a aflat pe acolo, nu numai că a făcut tot posibilul să tragă țepușe prin piepturile celor ce îl încomodau, însă nici măcar cu stil n-a făcut-o! Pentru că mai apoi, orbit de grandomanie, nici măcar n-a observat când i s-a șutit funcția de boss de sub nas. Și uite-așa, cu Dragnea în fruntea gecilor roșii, Ponta a reușit să devină răul cel mai mic. O fi și ăsta un plan măreț, doar că nu ne duce pe noi mintea să vedem dedesubturile.

Citește și: Câte crize sunt în România, oare? Ponta are răspunsul!

#News