„Nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”

Dispută între Ion Țiriac și soțul Serenei Williams

Ion Țiriac, slobod la gură cum îl știm, a decis că e momentul acela din an în care expertiza sa într-ale tenisului să devină literă de lege. Astfel, cufundat de amintirile vremurilor glorioase de demult, cele în care el încă făcea legea în tenis, fostul sportiv alege să o critice pe Serena Williams, sugerând că ar fi un pic cam în vârstă, însă și un pic cam supraponderală pentru a mai practica tenis. Cu toate astea, recunoaște că, la vremea ei, Serena Williams a fost o jucătoare senzațională.

„La vârsta asta (n.r. – 39 de ani) şi la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de uşor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Ţiriac în emisiunea Reţeaua de idoli, de la TVR, potrivit digisport.ro.

Auzind declarațiile despre declarațiile lui Ion Țiriac, soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, a spus că „Nimeni nu dă doi bani pe ce crede Ţiriac”. Comentariul a fost făcut după ce Ohanian ar fi citit remarcile lui Țiriac într-o publicație internațională.

Recidiva, sportul preferat al lui Ion Țiriac

De altfel, remarca lui Ion Țiriac la adresa jucătoarei de tenis Serena Williams nu este prima de acest gen. În 2018, acesta declara „cu tot respectul” că Williams „are 36 de ani şi 90 de kilograme.”, adăgând că și-ar dori „altceva pentru tenisul feminin”.

Citește și: Retrospectiva sportivă a anului 2020

#News