Conform spuselor actorului Dorel Vișan, speranța Terrei vine de la extratereștri. Logica: aceștia vor fi nevoiți să descopere sau să redescopere Pământul, deoarece femeile vor fi sterile peste 14 ani, adică prin 2035. De ce fix după 14 ani și nu 12, sau 50? Nu se știe.

Actorul Dorel Vişan, în vârstă de 83 de ani pare că știe mai bine ca oricine despre impactul virusului asupra omenirii, astfel încât a făcut declaraţii halucinante într-un interviu video publicat pe site-ul cluj24.ro și preluat de Adevărul.ro.

Vişan este și adeptul unei noi teorii conspiraționiste, teorie care inculde și ceva OZN-uri.

Teza actorului începe ca toate celelalte: virusul SARS-CoV-2 a fost creat în laborator de către niște oameni total iresponsabili, niște savanți nebuni care vor cu orice preț să modifice ADN-ul uman.

Dorel Vișan și aplicațiile viitorului: ”ADN-ul uman va fi atașat la telefon”

Pe lângă modificările de rigoare, ADN-ul uman va fi atașat la telefon, iar ani întregi de informație (școală, educație, limbi străine) vor putea fi înțeleși și aprofundați în doar câteva ore. (Vești bune, dragi elevi).

Actorul nu se oprește aici și, cu panica și suspiciunile specifice vârstei, afirmă că femeile vor deveni sterile în următorul deceniu, iar pentru a reface viaţa, extratereştrii vor reveni pe Pământ.

Neîncrezător în virus, suspicios și revoltat, Vișan afirmă că boala nu va fi oprită și că vaccinul nu le poate rezolva pe toate, ci doar mărește imunitatea. Chestiunea cu imunitatea ajutată prin intermediul vaccinării este (în viziunea actorului) doar un moft, deoarece la baza întăririi imunității stă alimentația.

Cu alte cuvinte, dă-i cu pâine, să te saturi.

Actorul Dorel Vişan, convins că femeile vor rămâne sterile peste 14 ani din cauza Covid – 9 iar extratereştrii vor repopula Pământul: Ce-i cu Covidul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental? Sau a vrut să-l scape?

Dorel Vișan și viitorul: ”Prin anul 2035, femeile Pământului se vor steriliza”

”Femeile Pământului se vor steriliza. Şi, atunci, va trebui să se întâmple un lucru –cum s-a întâmplat şi în alte epoci-, să vină străinii să refacă viaţa. Se crede că s-a mai făcut treaba asta. Deci, există viaţă şi în altă parte. Păi, nu vorbeşte Evanghelia, Geneza, la capitolul 6? Că lumea s-a amorţit pe pământ şi pământenii au făcut fete frumoase şi îngerii din cer, copiii Domnului, au văzut că fetele pământene sunt frumoase şi au coborât şi s-au culcat cu ele.”

Fragmentele din interviul pentru cluj24.ro arată că prea puțin contează educația, vârsta sau informația, atunci când imaginația dictează minții. Este firesc pentru un actor ajuns la 83 de anișori să amestece serialele SF cu realitatea. Problema intervine cu adepții, cu cei care apleacă urechea și iau de bune spusele. Și faptul că nu sunt puțini.

Citește și: Vaccinarea, motiv de discriminare

#News