Florin Roman: „2021 este anul Congresului și în PNL”

PNL este luat la țintă de toți partenerii politici

Anul 2021 începe sub semnul speranței, ca urmare a apariției vaccinului împotriva Covid, dar și o economie pusă în genunchi.  Liberalul Florin Roman consideră că anul acesta este unul al Congresului pentru PNL, care în urma pierderii alegerilor „a învolburat apele în partid”, dar și unul în care Guvernul Cîțu are o misiune grea, cu o „luptă” dificilă în interiorul guverului, dar mai ales cu opoziția făcută la „baionetă” de social-democrați.  

„România anului 2021 înseamnă încă suferință, deși liderii politici încearcă să imprime speranță și încredere. A început vaccinarea dar pandemia nu a trecut. Criza economică își arată colții, iar politicienii se gândesc mai mult la propriile interese, decât la agenda cetățeanului”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

 Intrarea în parlament a unor partide extremiste ne arată eșecul unei clase politice încremenită în trecut, dar și eșecul sistemului educațional, de ani de zile. Atunci când vezi că George Simion este cel mai urmărit politician on line al României realizezi că sunt tot mai mulți cei care pot fi manipulați. Fenomenul AUR ar trebui să-i pună serios pe gânduri pe cei care îi ignoră!

Florin Roman

 „2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele în partid. Guvernul Cîțu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR lupta cu «garda pretoriană» a lui Barna și Cioloș. In parlament se anunța o lupta pe viața și pe moarte cu un PSD care știe sa facă opoziție la baioneta, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la ținta de toți «partenerii» politici. E nevoie ca de aer, de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja!”, a concluzionat deputatul liberal.

Citește și: Simion și „asasinarea mediatică”. Asocierea PAUR cu anti-vaccinul

#News