Simion și „asasinarea mediatică”. Asocierea PAUR cu anti-vaccinul

Asta, deși sunt multe voci din cadrul PAUR care s-au declarat împotriva vaccinării și a măștii

Co-președintele PAUR, George Simion are o viziune destul de sumbră asupra ceea ce va însemna partidul său, pe care, în opinia sa, unii vor să îl „asasineze mediatic” prin asocierea cu mișcarea anti-vaccin.

„Unii și alții caută să ne asasineze mediatic asociind AUR cu mișcarea anti-vaccin. Nimic mai greșit. Dar nu ne dezicem și nu renunțăm la pozițiile pe care le-am avut înainte să fim în Parlament. Iar poziția AUR este aceea de a ne opune obligativității vaccinarii. Pe lângă obligativitatea vaccinării ne opunem și condiționării actului medical, de acces în anumite instituții, de angajare în anumite locuri, de libertatea de călătorie. Nu credem și avem mandat din partea unui număr important de votanți să ne opunem obligativității și condiționării acestui act medical. Personal, cred că trebuie să treacă câteva luni să vedem efectele acestui vaccin”, a declarat George Simion, într-un video live de pe terasa casei Poporului și postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: PAUR: „Ziua V a Vaccinării, încep zilele Apocalipsei”

Marea salvare, pe repede-nainte

George Simion consideră că cine va vrea cu adevărat să se vaccineze, nu va avea cu ce. Asta, deoarece, statul român nu ar fi negociat numărul de doze necesare populației României.

„Cred că pentru o parte importantă din societate care vrea să se vaccineze este o mare problemă pentru că ai noștri conducători nu au negociat cum trebuie dozele de vaccin. Sunt care vor să se vaccineze, însă nu va ajunge vaccinul la ei, nici în martie, nici în aprilie sau iunie, și ne vom trezi că ajungem în noiembrie 2021 cu oameni care vor să se vaccineze și nu au cu ce. Germania are 1 milion de doze, noi am avut 10 mii (n.r. prima tranșă, trimisă în toate statele UE pentru startul campaniei de imunizare), prezentate ca o mare realizare de Crăciun. Nu cred că asta avea nevoie România, o prezentare ca într-un spectacol mediatic ca marea salvarea, pentru că sunt probleme și multe cadre medicale pun în discuție felul în care vaccinul a fost derulat pe repede-nainte.Trebuie să avem o poziție echilibrată”, a mai spus George Simion.

Citește și: Deputatul Dan Tănasă nu vrea „Zilele Vaccinării” într-o țară ortodoxă

#News