Gabriela Firea: „Orban și PNL sunt disperați, promit orice”

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea vede în promisiunile celor aflați la putere doar niște „gogoși electorale”, care arată disperarea acestora de a rămâne pe poziții și după 6 decembrie. Totodată, aceasta îndeamnă românii să iasă la vot pentru a se salva, asigurându-i că votul lor nu va putea fi furat, deoarece în fiecare secție de votare va exista „cel mai performant sistem de numărătoare paralelă”.

„M-au întrebat bucureșteni din sectorul 3 ce părere am despre un vaccin anti-covid rapid, așa cum anunță mai marii conducători ai țării…Le-am spus că e același gen de promisiune mincinoasă ca și cu apa caldă la locale. Așa cum apa nu a venit pe 28 septembrie, cum s-a promis în campanie, așa nu va veni nici vaccinul în decembrie. Gogoși electorale!

Orban și PNL sunt disperați, promit orice, taie panglici la absolut orice, nu contează că ei nu au avut nicio contribuție, dau drumul la piețe că oricum s-a făcut frig– cum a spus premierul – haos în cap.

Gabriela Firea, candidat PSD la Senat

Doar școlile le deschid DAR doar pentru vot, nu și pentru copii! Iar spitalele le țin închise pentru bolnavii cronici.

Pentru că nu-i interesează oamenii, viața lor, sănătatea lor, ci doar alegerile! Nici acum diabeticii nu au medicamente. Nici acum, deși se împlinește 1 an de zile, Euthyrox-ul nu e de găsit. În schimb, se găsesc peste tot măștile lor neconforme cu care au îmbolnăvit oamenii.

Mă așteptam ca astăzi în CSAT să se discute despre acest atentat la viața oamenilor, la cum a fost posibil că luni de zile românii să cumpere măști care nu îi protejau de infecție, la cum vor răspunde cei responsabili. Dar nu îi interesează, pentru că buzunarele lor s-au umplut de bani pe seama sănătății românilor. Firmele lor le-au pus pe piață, că nu avea cine altcineva!

În schimb, în CSAT vând iar iluzia unui vaccin care nu există încă pentru români. Când singura variantă accesibilă, că să controleze pandemia, era testarea extinsă! Pe care ei au împiedicat-o, însă, cât au putut!”, a scris fostul edil pe Facebook.

Promisiuni, promisiuni, promisiuni

Firea consideră că e nevoie să se iasp la vot, în număr cât mai mare, pentru a-i opri pe liberali de la o eventuală carantină totală, pe care România nu și-o mai permite în acest moment.

„Acum, înainte de vot, promit orice!

Luna de pe cer, vaccin care nu există la noi, mii de km de autostradă.

Ar trebui să înceapă cu apă caldă pentru bucureșteni. Că așa au promis! Cu un număr cât mai mare de testări, nu cu reducerea lor. Avem o singură șansă să-i oprim!

Pe 6 decembrie, trebuie să ieșim la vot! Dacă nu-i oprim, vor închide din nou totul. Iar românii și România nu-și mai pot permite un nou lockdown!

Pe 6 decembrie, vă rog să ieșiți la vot!

Vă asigur că votul vostru nu va putea fi furat de nimeni!

Toți oamenii noștri din secțiile de votare sunt pregătiți! Avem pus la punct cel mai performant sistem de numărătoare paralelă! Votul vostru este în siguranță!

Pe 6 decembrie, votați ca să vă salvați!  Votați pentru viața voastră! Pentru sănătate! Pentru educația copiilor voștri! Pentru pensii și locuri de muncă! Votați candidații echipei social democrate!”, a scris pe Facebook, Gabriela Firea, cea care deschide lista pentru Senat din partea PSD București.  

Citește și: Ciolacu: „Sper ca până pe 6 decembrie să nu mă îmbolnăvesc”

#News