Un român din Alba a cumpărat o mașină furată

El a pierdut 15.000 de euro, fiind victima unui escrocherii cu mașini furate din Germania

Un bărbat din Alba a pierdut 15.000 de euro, fiind victima unui escrocherii cu mașini furate din Germania. Acesta povestește că a mers în Germania și apoi în Belgia pentru a cumpăra o mașină, care apoi s-a dovedit a fi furată, potrivit ziare.com.

Bărbatul susține că a găsit o mașină pe Koblenz de vânzare și a stabilit să meargă să o vadă.

Când era pe drum de la Dortmund spre Koblenz, femeia cu care discutase la telefon i-a dat o locație din Belgia, spunând că soțul său a trebui să plece la muncă cu mașina pe care românul trebuia să o cumpere. ”A zis că de dimineață când să plece soțul ei la lucru nu a mai pornit mașina lui și a mers cu mașina ei marca BMW. Nu au fost foarte mulți kilometri până la Liege, Rue Nicolas Fossoul și am mers să văd mașina”, declară păgubitul. Acesta susține că văzut mașina, care prezenta unele zgârieturi,  negociind să plătească în total 13.800 de euro. Românul spune că a verificat seriile de la mașină, care erau în regulă și nu i s-a părut că ar exista probleme.

Escrocheria a fost descoperită când victima s-a dus să plătească impozitul și să facă actele pentru mașina nou cumpărată.

”Am mers la un birou să îmi plătesc impozitul și asigurarea pe o lună la mașina apoi la primărie să îmi facă actele. La primărie am intrat am dat numerele, actele și mi-a zis omul să aștept afară 5 minute. După 5 minute a venit poliția! Apoi m-au luat la întrebări și mi-au zis că mașina are numere false și ca rămâne la ei. Apoi m-au dus la poliție pentru declarații. De 1 luna jumate era furată mașina și poliția din Belgia și Germania nu a fost în stare să găsească mașina ca fiind furată!”, a precizat acesta. Acum el spera ca persoanele care i-au vândut mașina să fie identificate iar el să își recupereze banii. Pe Facebook ar exista o postare a unui bărbat care spunea că i-a fost furată mașina din fața casei. Festivalul Medieval de la Suceava, organizat între 17 și 20 august