Cristian Popescu Piedone este candidatul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) la Primăria Sectorului 5. De altfel, situația Sectorului 5 nu se prezintă a fi una prea roz, după cum v-am relatat și în trecut, actualul primar, Daniel Florea reușind contraperformanțe greu de egalat. Mobilier urban învechit și deteriorat, străzi murdare și oameni dezamăgiți.

Prin definiție, primarul este angajatul oamenilor, cel responsabil să le administreze banii surveniți din taxe și impozite în așa fel încât viețile acestora să devină mai bune.

După cum se poate urmări în videoclipul postat de Cristian Popescu Piedone, lucrul acesta nu se întâmplă, însă.

În episodul 6 al relatărilor sale din Sectorul 5, Piedone remarcă delăsarea și nepăsarea autorităților locale, ignorând nevoile fundamentale ale locuitorilor care plătesc taxe și contribuții. În imagini se poate vedea un parc de cartier ce nu a mai beneficiat de îmbunățiri, cel mai probabil, de foarte mulți ani. Un parc părăginit destinat recreeri și petrecerii timpului liber, devenit în timp un adevărat pericol pentru copiii care se încumetă să se joace aici. Un parc de care au grijă, după posibilități, locuitorii din zonă. Cu toate că nu este de datoria lor să o facă, oamenii se gospodăresc cum pot, în lipsa unei administrații competente.

Citește și: Piedone, către Florea: „Gospodar ar trebui să fiți 4 ani de zile!”

#News