Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Oarecum supărat din pricina deciziei CCR de astăzi, Marcel Ciolacu a scris un mesaj pe pagina sa de socializare în care ne arată cam cât de bun este el la matematică. Și la logică, printre altele. Cum CCR a considerat astăzi că prelungirea mandatelor aleșilor locali este o măsură neconstituțională, Marcel Ciolacu îi avertizează pe cei de la guvernare cum că, brusc, avem o problemă. Din câte știm, mandatele aleșilor locali urmează să expire în data de 21 iunie, astfel că, guvernul ar fi trebuit să aibă până acum o dată a alegerilor locale, pentru a nu lăsa primăriile „descoperite”. Totul fiind un „rău direct românilor, dar și propriilor aleși locali”.

„Incompetența și fuga continuă după procente a PNL aruncă în haos administrația publică!

Pe 2 aprilie am depus un proiect de lege în Parlament privind prelungirea mandatelor aleșilor locali și stabilirea datei alegerilor. La o săptămână distanță, tardiv și neproductiv, Guvernul a adoptat o ordonanță – aceasta fiind publicată pe 8 aprilie în Monitorul Oficial.

Din cauza lor, CCR a declarat astăzi neconstituțională prelungirea mandatelor aleșilor local pe motiv de paralelism legislativ.

Mandatele aleșilor din expiră pe 21 Iunie. Până la acea data Parlamentul TREBUIE să aprobe o lege care să prevadă atât #prelungirea mandatului aleșilor locali, cât și #data alegerilor, în conformitate cu decizia CCR.

Vom corecta în Parlament și această prostie a PNL pentru a nu avea haos în administrațiile publice. Altfel, toate deciziile de după 21 iunie vor fi în afara legii.

Dar, în același timp, îi avertizez atât pe președintele Iohannis, cât și pe cei din partidul său, să nu mai tergiverseze, să nu conteste iar legea! Pentru că le-ar face un rău direct românilor, dar și propriilor aleși locali!!!!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu.

Citește și: Olguța pare să se fi săturat de mofturile lui Iordache

#News