Lia Olguța Vasilescu

Lia Olguța Vasilescu începe să ne arate o nouă latură. După ce s-a dezis de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, aceasta pare să nu-l mai suporte nici pe Florin Iordache, cel care în cursul zilei de astăzi a îndrăznit s-o întrerupă pe aceasta și să-i recomande să-și scurteze discursul.

”Vă rog să rezumați”, i-a spus Florin Iordache. Ceea ce, în mod evident, a enervat-o la culme pe vulcanica Lia Olguța Vasiculescu. Atât de tare încât i-a răspuns pe loc acestuia, răbufnind în stilul caracteristic. Ceea ce e nou în povestea asta, este tocmai ținta Liei Olguța Vasilescu. Dacă în trecut, astfel de replici tăioase erau îndreptate împotriva liberalilor, iată că astăzi, aceasta l-a taxat pe Florin Iordache pentru întreruperea discursului. În mare, motivul supărării îl constituie faptul că cei de la USR ar fi fost lăsați să-și termine discursul, pe când ea a fost întreruptă.

”Vă mulţumesc domnule preşedinte că numai pe mine mă întrerupeţi, în condiţiile în care s-au spus numai prostii de la tribună şi nici măcar nu pot să dau replică”, i-a replicat ironic Lia Olguța Vasilescu lui Florin Iordache de la pupitrul „de păreri” al Parlamentului. Discuțille acide au continuat și după aceea, ba dintr-o parte, ba dintr-alta – în dulcele stil caracteristic. Știm cu toții că-n Parlament, nimeni nu ascultă pe nimeni, cu toții fiind strict interesați de propriile opinii și despre cum să se vorbească mai tare și, de ce nu, peste celălalt.

Citește și: USR: afară-i vopsit gardul, înăuntru se ceartă Presadă și Năsui

#News