Programul Litoralul pentru toți 2023 demarează pe data de 3 mai 

Prima etapă va dura până pe 20 iunie 2023.

Începând cu 3 mai se dă startul programului Litoralul pentru toți 2023, program care s-a bucurat constant de un succes deosebit. Programul are de obicei două etape în fiecare an, una la început de sezon și a doua după încheierea sezonului. Prima etapă debutează miercuri 3 mai 2023, și va ține până pe 20 iunie 2023, potrivit romaniatv.net.

După două luni și jumătate de sezon, în care litoralul românesc ar trebui să fie arhiplin, va urma a doua perioadă a programului, în perioada 1 septembrie – 15 octombrie.

Deși vremea atunci s-ar putea să nu mai fie tocmai potrivită pentru plajă, sunt șanse  ca oamenii să se bucure de temperaturi destul de ridicate și în septembrie.  Practic orice turist român poate merge la hoteluri de 2 3 sau 4 stele în mai multe stațiuni de pe litoral. De obicei camerele pot fi plătite inclusiv cu vouchere de vacanță, dar trebuie știut că nu toate hotelurile acceptă să facă parte din Litoralul pentru toți 2023. Potrivit litoralulromanesc.ro, pe lista hotelurilor înscrise în program se află Hotel Modern, Hotel Central sau Hotel Voila, din Mamaia, Hotel Vis, Hotel Cupidon sau Hotel Minerva, din Eforie Nord, Hotel Q , din Neptun-Olimp, sau Hotel Dana, din Venus, ori Hotel Corsa, din Mangalia. Reducerile oferite prin intermediul acestui program diferă de la hotel la hotel, chiar și de la stațiune la stațiune. Astfel, pentru o noapte la hotelul Hotel Q din Neptun-Olimp, pentru o cameră dublă, turiștii vor achita 151 de lei fără masă inclusă, în timp ce la Hotelul Modern din Mamaia o cameră dublă poate ajunge la 550 de lei, cu mic dejun inclus. Asta, în condițiile în care în luna august o cameră identică la același hotel ajunge chiar și la 760 de lei pe noapte.

Australia a decis interzicerea țigărilor electronice