Tânăr arestat preventiv pentru furtul unei mașini

El a mers cu ea prin București, deși nu avea permis de conducere

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un tânăr de 18 ani din Capitală a fost arestat preventiv după ce vineri noapte a fost prins conducând fără permis un autoturism furat. O echipă a Brigăzii Rutiere care efectua în noaptea de 2 februarie un control de rutină în sectorul 3 a cerut unui șofer să oprească, potrivit ziare.com.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și pentru a se sustrage controlului a mărit viteza continuându-și deplasarea pe mai multe artere rutiere din Municipiul București, sectorul 3.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia și au reușit oprirea autoturismului și imobilizarea conducătorului auto la intersecția dintre Drumul Între Tarlale și Șos. Industriilor”, se arată în comunicatul polițiștilor. Șoferul a fost imediat identificat de agenți. Acesta este un tânăr în vârstă de 18 ani care nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii au aflat și faptul că autoturismul cu care gonea prin Capitală fusese furat în aceeași noapte. Tânărul nu consumase alcool și nici nu se afla sub influența substanțelor psihoactive.

„Organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au dispus reținerea tânărului în vârstă de 18 de ani pentru 24 de ore, pentru sâvârșirea în concurs a infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință. Cel în cauză a fost prezentat Judecătoriei Sectorului 3 cu propunerea de arestare preventivă, iar judecătorul de drepturi și libertăți a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, mai arată polițiștii. A murit un cunoscut actor din filmul Rocky