Foto: HashtagNews.ro

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, e supărată, de ceva vreme, pe Poliția Locală, cea pe care o consideră (cităm): o „problemă de siguranţă naţională”, astfel că propune, ca singura soluție agreată de aceasta „stârpirea de urgență a corupţiei endemice”. În această ordine de idei, Armand va propune, în ședința de consiliu local ce va avea loc astăzi, un proiect (cu numărul patru pe ordinea de zi) „privind aprobarea organigramei, statului în funcții, numărului de personal și regulamentului de organizare și funcționare a Poliției Locale Sector 1”.

În document se menționează, de asemenea, negru pe alb, că această propunere de proiect este făcută de Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand. De altfel, remarcăm din documentul atașat faptul că TOATE proiectele ce vor fi tranșate, astăzi, pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local a Sectorului 1, aparțin primarului – cu un scurt moment „artistic”, la început, numit „depunere de jurământ”, firește.

Clotilde Armand speră că va avea parte de susținere în consiliul local, indiferent de culoarea politică a consilierilor – cu toate că săptămâna trecută nu a avut-o

„Sper ca toţi consilierii locali, indiferent de culoarea lor politică, să realizeze cât de importante sunt aceste reforme pentru comunitatea noastră, pentru siguranţa noastră şi a celor dragi nouă”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Rugămintea vine în condițiile în care, în ședința de consiliu local de joia trecută, proiectul ce viza reorganizarea Poliției Locale din Sectorul 1, cât și regulamentul privind digitalizarea atribuirii parcărilor publice de reşedinţă, erau respinse de majoritatea consilierilor.

„Procesul de digitalizare este clar susţinut, vorbim de paşii pe care trebuie să-i faci până acolo, nu că nu susţinem digitalizarea, ideea e foarte bună, susţinută în totalitate, dar se bazează pe un regulament căruia îi lipseşte o procedură foarte clară de aplicare”, declara, la momentul respectiv, viceprimarul Ramona Porumb.

De asemenea, consilierii PNL își motivau votul negativ, într-o notă oficială, prin care subliniau necesitatea consultării cetățenilor, înaintea unei decizii în acest sens.

Citește și: Birchall, mare amatoare de „Vara Ispitelor”