Birchall, mare amatoare de „Vara Ispitelor”

Fostul ministru al Justiției susține că actualul ministru al Justiției, Stelian Ion, a pus secretar de stat la direcția de avizare din minister un fost concurent de la „Vara Ispitelor”

Ana Birchall face ce știe ea să facă mai bine: analizează constant Ministerul Justiției, cel pe care, la un moment dat, l-a condus și ea. Astfel, cum în momentul de față ministrul Justiției este useristul Stelian Ion, Birchall îi trece inclusiv acestuia alegerile prin lupă, analizându-i activitatea, iar subalternilor, trecutul. Cu toate că: „Am tot zis că gata, nu mai scriu nimic de noul model de politician harnic și muncitor / pentru-al țării mândru viitor (altă rimă n-am găsit).”, a spus fostul ministrul al Justiției, la începutul postării Facebook.

Birchall nu vrea să fie înțeleasă greșit!

„Și chiar nu vreau să fiu înțeleasă greșit, îi admir pe mulți și am și câțiva buni prieteni printre ei.”, continuă Birchall, în cadrul aceluiași mesaj postat pe Facebook.

Cu toate că Ana Birchall nu s-a lansat prea des în can-can-uri politice care să vizeze viețile personale ale aleșilor de pe lângă ministere, se pare că astăzi nu s-a putut abține, așadar demasca trecutul secretarului de stat ales de Stelian Ion, despre care afirmă că ar fi un fost concurent al emisiunii „Vara Ispitelor”, cunoscută pentru caracterul nerecomandat minorilor. „Acum pe un ton serios, este inadmisibil si regretabil ca un asemenea personaj a ajuns secretar de stat la Ministerul Justitiei iar ministrul i-a delegat si directia de avizare, o directia cheie in MJ! Vorbim totusi de Ministerul Justitiei….decat un secretar de stat asa mai bine fara!”, adăugă aceasta.

În finalul mesajului său, Birchall îi roagă pe simpatizanții USR să nu „năvălească” cu critici. Nu înainte de „a se întreba sincer”, cel puțin, dacă nu cumva „așteptau mai multă decență și maturitate de la această nouă generație de politicieni promovată cu voturile și încrederea lor!”.

În mod sigur, Birchall se referă la Alexandru Dimitriu, cel care la 19 ani participa la emisiunea „Vara Ispitelor”, alături de Cosmina Păsărin.

Citește și: Dan Nica „face ordine” în gândurile Ursulei von der Leyen