Locuitorii unui oraș vor primi câte o pizza gratuită

Proprietarul unui restaurant din Edinburgh va oferi tuturor locuitorilor orașului o pizza gratuită în următoarea lună, ca un gest de bunătate.

Proprietarul unui restaurant din Edinburgh a anunțat că va oferi tuturor locuitorilor orașului o pizza gratuită în următoarea lună, ca un gest de bunătate. Marc Wilkinson, în vârstă de 55 de ani, proprietarul restaurantului Pure Pizza, a anunțat că vrea să-i ajute pe oamenii care se confrunta cu scumpirile, potrivit stiripesurse.ro.

El va oferi câte o pizza gratis locuitorilor. El face un gest de caritate și își ajută personalul care în prezent lucrează cu jumătate de normă.

„Sunt foarte mulțumit de planul meu pentru că este un câștig pentru toată lumea… Clienții beneficiază, furnizorii beneficiază, iar echipa mea de bucătari beneficiază, deoarece le oferă mai multe ore de muncă. Tot aud despre cum costul vieții afectează atât de mulți oameni și m-am gândit că oricum cuptoarele mele funcționează toată ziua, așa că ar putea la fel de bine să funcționeze la capacitate maximă toată ziua, dacă asta îi ajută pe oameni. Altruismul este ceva care mă interesează cu adevărat, așa că am vrut să încerc”, a declarat Wilkinson.

 El a estimat că acest lucru îl va costa aproape12.000 de lire sterline.

 Wilkinson, care a deschis afacerea în luna martie 2020, spune că toate cuptoarele sale au capacitatea de a produce 18 pizza la fiecare șase minute.Pizza gratuită va fi oferită persoanelor care vizitează restaurantul în cursul lunii ianuarie. Clienților li se va cere să furnizeze un număr de telefon mobil. „Sper ca ideea mea să nu scape de sub control, dar nu voi începe să cer o dovadă de adresă, nu vor trebui să aducă o factură de impozit pe care să apară adresa lor”, a precizat Marc Wilkinson.

Românii și-au propus să facă economii în anul 2023