Restricții de trafic pe DN1, în județul Prahova

Acestea sunt valabile până în ajunul Crăciunului.

Compania de Drumuri și Poduri a anunțat noi restricții de circulație pe DN1, în vecinătatea localității Cornu din județul Prahova, șoferii fiind rugați să iși păstreze calmul. Lucrările de amenajare a intersecției de pe DN1 la km 94+650 cu DJ 101R, au început deja, restricțiile pentru șoferi fiind semnalizate cu puțin timp înainte de intersecția dintre drumul național și drumul județean care face legătura cu Cornu și Câmpina, potrivit ziare.com.

Potrivit Companiei de Drumuri și Poduri, realizarea sensului giratoriu are în vedere reducerea riscului de accidente care au cauză principală pătrunderea pe contrasens, cât și întoarcerea neregulamentară. Obiectivul general urmărește crearea unui acces ușor din DN1 în DJ 101R precum și din DJ 101R, către direcția București sau Brașov, prin posibilitatea intrării în siguranță a participanților la trafic în intersecție, a mai transmis compania.

„Vă rugăm circulați cu atenție și respectați semnalizarea rutieră instituită temporar în zona lucrărilor!”, este anunțul publicat pe Facebook de Compania de Drumuri.

Lucrările se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2022-19 decembrie 2022, potrivit Poliției Prahova.

”Cu această ocazie, pe durata efectuării lucrărilor vor fi instituite restricții de circulație pe DN1, pe sectorul de drum cuprins între km 94+350 – km 94+950. Lucrările vor fi semnalizate corespunzător. Recomandăm conducătorilor auto să-și păstreze calmul și să respecte normele rutiere în vigoare”, a comunicat Poliția Prahova.

De asemenea, pe DN1, pe tronsonul Ploiești-Câmpina, vor începe lucrări de amenajare a intersecțiilor din dreptul comunelor Cornu și Păulești, fiind zone periculoase s-au produs accidente mortal în ultimii ani.

Grădina Zoologică din Sydney, închisă după ce cinci lei au evadat din adăpost