Întrucât astăzi a avut loc o nouă întâlnire între prefectul Capitalei Traian Berbeceanu și premierul Ludovic Orban, întâlnire menită să analizeze situația actuală cu care se confruntă Municipiul București, prefectul Berbeceanu a declarat că ia în considerare posibilitatea închiderii parcurilor din Capitală, pe timp de noapte.

„Noi așa am apreciat și urmează să facem o astfel de sesizare către Comitetul Național pentru Situații de Urgență”, a spus Traian Berbeceanu.

De asemenea, prefectul Traian Berbeceanu a mai menționat că, în momentul de față, nu ar exista nicio altă intenție de a se impune restricții suplimentare.

„Așa cum v-am spus nu s-a luat în discuție nicio altă măsură restrictivă. Am apreciat că nu se impun măsuri restrictive suplimentare.  Vrem să ne concentrăm pe respectarea celor existente. Nu e normal să supra reglementăm. S-a decis ca toți opreatorii economici și instituțiile publice să decaleze programul funcționarilor. Asta s-a decis prin HG, dar nu s-a respectat. Am dat dispoziție ca jumătate din funcționarii prefecturii să vină jumătate de la 7 și jumătate de la 9, de mâine”, a mai declarat prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu.

Citește și: Nicușor Dan nu intenționează să carantineze toată Capitala

#News