C. P. Tăriceanu

După Pleșoianu, toată lumea! Iată că PSD-istul cel ișneț nu e singurul care-și dorește închiderea site-ului președintelui pe motiv că s-ar fi distribuit acolo informații eronate, de tipul FAKE NEWS. Astăzi, Călin Polescu Tăriceanu vine să sublinieze doleanța, declarând că se alătură demersului.

Firește, principalul motiv invocat de Tăriceanu pentru a-și explica dorința de închidere a presidency.ro este celebra informație distribuită de către președintele Iohannis, cu privire la situația școlilor din Franța.

După Pleșoianu, potopul!

„Mă alătur celor care au solicitat închiderea de urgență a site-ului presidency.ro în baza articolului 54 din Decretul Prezidențial nr. 195/2020.

Acest site a publicat în mod repetat informații complet false sau care nu au legătură cu realitatea. În data de 27 aprilie 2020 site-ul publică afirmațiile lui Klaus Werner Iohannis care, într-o declarație legată de oportunitatea deschiderii școlilor în România, face o serie de afirmații false și neadevărate. Iată un exemplu: “Am dorit și să aflăm ce se întâmplă acolo unde experimental s-au deschis școlile. Avem un exemplu din Franța, unde într-o provincie s-a deschis experimental școala, și experimentul nu a decurs foarte bine. După puține zile, zeci de elevi au fost testați pozitiv și mai mulți dascăli au ajuns, în doar câteva zile, la terapie intensivă”.

Citește și: Pleșoianu se ține de glume și cere închiderea site-ului presidency.ro

#News