După ce în cursul zilei de astăzi alegea să le țină partea celor doi șaormari din Sectorul 3, Marcel Ciolacu schimbă acum foaia și alege să ne vorbească despre lucruri mai serioase, lucruri mai grave, chiar. În opinia sa, cel puțin. Cu atitudinea unui cetățean sărac lipit-pământului, Ciolacu ne vorbește despre averile impresionante pe care cei mai de vază liberali le-au strâns de-a lungul timpului. Da, pe socoteala țării, potrivit aceluiași Ciolacu. E drept, a început campania electorală.

Marcel Ciolacu: Proastă afacere a mai făcut țara cu Iohannis și “Guvernul Meu”!

„Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf, dar în realitate, Orban și Cîțu îngropaseră economia. Ei s-au îmbogățit pe trei vieți, noi vom plăti trei generații! Românii plătesc cea mai mare factură a incompetenței din istoria modernă a acestui stat. Iată cât ne-a costat până azi proasta guvernare liberală:

  • 18 miliarde de euro imprumuturi, ne îndatorăm cu 1000 euro/secundă;
  • 2.5 miliarde de euro investiții străine dispărute;
  • 2 miliarde euro minus în rezerva BNR în primele 2 luni de guvernare, pentru calmarea exploziei cursului valutar după declarațiile iresponsabile ale lui Cîțu;
  • 12 miliarde euro deficit bugetar în perioada noiembrie 2019 – mai 2020;
  • 57 miliarde euro pierderi la cifra de afaceri a companiilor locale, de la instituirea stării de urgență pâna azi.

Liberalii promit investiții fantasmagorice, 100 de miliarde de euro pe 10 ani, dar românii pierd pe mâna lor minim 70 de miliarde în doar 7 luni. Proastă afacere a mai făcut țara cu Iohannis și “Guvernul Meu”!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Consilier PSD cu inimă mare, felicită eleva de 10 de la… examenul „maturității”

#News